11-04-14

Het WK voetbal vergassen...

Brood en spelen was de norm in het antieke Rome. Tegenwoordig is bij ons “spelen” al genoeg, het brood wordt schaars. Millequet komt aandraven met een brief om gasboetes te promoten in ‘t vooruitzicht van het WK festival.

Burgemeesters reageren “en bloc” verontwaardigd. Fans zullen en moeten uitbundig kunnen feesten. Ik ben ne keer benieuwd. Vooreerst : er is geen reden tot feesten! Ons(?) voetbalteam zal de crisis niet bezweren, en die crisis zou moeten de hoofdzorg zijn van onze politici. Bovendien zal die uitbundigheid van de duivelse fans wèl uit de hand lopen, niet iedereen in België is Belg van geboorte en misschien speelt het thuisland ook op het WK, en in een hysterische massa is alles mogelijk, zeker als opgeblazen favorieten dan toch eventjes verliezen.

 

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

 

De commentaren zijn gesloten.