10-04-14

er is niets aan de hand hoor !

Franse tienermeisjes proberen heel gezin uit te moorden. Straf hé? Ge moet die jonge gasten nog meer gruwelijke spelletjes laten spelen op hun tablet of laptop. Straks hebt je geen extreme terroristen meer nodig om gewone mensen uit te roeien. Ik lees ook vandaag over kinderen van 5 à 8 jaar die in de winkels gaan stelen. Vroeg geleerd is oud gedaan. Dat worden gegarandeerd studenten met een alcohol probleem als ze opgroeien, mannekes die gaan rondlopen met een enkelband.

Er is duidelijk iets mis met de jongeren. Eigenlijk is alles begonnen op het ogenblik dat vrouwen gingen werken. Het gezin, de leerstoel voor kinderen, is er niet meer. Goed, hiervoor krijg ik zeker een gasboete voor seksisme, maar de werkelijkheid spreekt. Moeder wordt gemist !

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

De commentaren zijn gesloten.