07-04-14

zo goed als nieuw...

Windows XP is uitgeteld. Een goede software nochthans, heeft een dertiental jaren goed gedraaid en ook nu nog en ik begrijp de stopzetting van het onderhoud niet. Je kan XP nog blijven gebruiken met het risico gehackt te worden in de toekomst.

Een oude computer upgraden naar een nieuw besturingssysteem is een probleem. Is de computer te oud(tien jaar of meer), dan is upgraden onmogelijk en verlies je dus tweemaal : software kwijt, computer kwijt, ook al draait die computer nog perfect op XP. Je moet dus je goeie computer gewoon buitenzetten. Bovendien is het recentste besturingssysteem Windows 8 niet zo volmaakt, en wie het al heeft zal binnenkort een upgrade moeten kopen. Je blijft in de soep draaien : je koopt een nieuwe laptop of desktop met een recent besturingssysteem Windows 8 bijvoorbeeld en je zal in de toekomst nog wat geld in het laadje moeten gooien om de software opnieuw te kunnen upgraden. Waarom brengt men niet ineens een perfectsluitend besturingssysteem op de markt waaraan er achteraf niet meer gesleuteld moet worden? Men verkoopt ons iets wat niet af is, te vergelijken met een wagen zonder wielen op de markt gooien.

 

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

 

De commentaren zijn gesloten.