04-04-14

27 korrels in mijn kont...

De Leeuw van Laarne, Albert Van Damme, zesvoudig Belgisch kampioen veldrijden, heeft een poes vermoord, aldus de uitspraak van de correctionele rechtbank van Dendermonde ! Het delict zou gebeurd zijn met een tweeloop. Motief ? Misschien wilde de poes scheiden van hem. Dergelijke moorden zijn een hype tegenwoordig. Nee dus, niks van dat. Hij joeg volgens het gerecht het beestje 27 korrels in zijn lijf, wat de dood als gevolg had.

Nee, deze uiterst belangrijke zaak werd niet geseponeerd. Het ging hem waarschijnlijk over een “blauwe kat”. Albert pleitte onschuldig, maar gaat niet in beroep. Hij kan ook niet rekenen op de verjaring van die zaak, dergelijke belangrijke zaken komen direct voor !

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

De commentaren zijn gesloten.