03-04-14

mijn moederlijke bezorgdheid...

Wie houdt van wie in het gezin van koning Albert en koningin Paola? Wat een vaudeville! Zoonlief ligt in het gasthuis met een ernstige aandoening, pa en ma zetten rustig hun vakantie verder en eenmaal terug is er sprake van een bezorgdheid naar hun kind toe. Onze koningen en onze koninginnen zijn dus uiteindelijk bezorgd. De jongste koning is dan op zijn beurt niet tevreden met de uitspraak van zijn moeder.

Mocht ik ouders hebben met een “dergelijke bezorgdheid”, dan zou ik toch zelf ook een woordje placeren in de media. Ik heb koningin Paola nooit weten omschreven worden als “moeder” Paola, wat nu wel in Het Nieuwsblad gebeurt, er is een plotse moederlijke bezorgdheid dus.

Prins Laurent voelt zich (terecht) ondergewaardeerd en men zou nu een job voor hem zoeken, een job met allure, zodat hij de wereld kan rondreizen, een topfunctie met heel wat vliegtuigtickets. Waar zijn we mee bezig ?

 

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

 

De commentaren zijn gesloten.