20-03-14

het kind moet een naam hebben...

Het kind moet een naam hebben. Dat is een enorm probleem voor Open VLD. Oké, de naam Turtelboom zou me ook niet staan. Als je het kind laat kiezen, dan wordt het gegarandeerd Dada, Tata, Baba, Dodo... De laatste 20 eeuwen was er geen probleem : de naam van papa scoorde altijd. Nu de verkiezingen voor de deur staan is er wel een probleem, een enorm probleem, geschapen door zwakzinnigen : hoe moet de kleine voortaan heten ?

Annemie Turtelboom is een Belgische politica van Open Vld. Ze is de huidige Federale Minister van Justitie. Heeft zij werkelijk niets anders te doen dan de regering te ambeteren met iets wat totaal geen zin heeft, niemand beroert ? Zijn er geen serieuzer problemen binnen justitie ? Welke aap komt er nog uit de mouw bij Blauw ?

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig

De commentaren zijn gesloten.