16-03-14

ik ben werkziek...

Zieken krijgen huisarrest, stempelaars niet ! Dit wenst SD  Worx. Je bent ziek en je moet thuisblijven zodat je werkgever je kan controleren. Je wil helemaal niet werken, liever stempelen, en je kan in ’t zwart gaan werken waar je maar wil, wanneer je maar wil : van controle voor die gasten is er blijkbaar geen sprake, zij moeten niet thuisblijven. Wie wordt er geviseerd ? Mensen die effectief ziek zijn !

Wie een kronkel in zijn hersenen heeft en besluit dat hij niet wil werken, die wordt gestimuleerd met een vergoeding waarvan een zieke mens alleen maar kan dromen. Heb je weet van het bedrag van een invaliditeitsuitkering ? Daar spring je niet ver mee als je tussendoor niets kan bijverdienen door je ziekte. Een goede raad : word niet ziek en ga doppen ! Je zult het nog ver schoppen ! Dit is een goeie raad, niet van Tante Kaat, maar van de Belgische staat !

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig

De commentaren zijn gesloten.