14-03-14

ikke ? ik drink niet teveel...

100 dagenviering voor de laatstejaarsstudenten, een recht voor de jongeren beweert mijn krant. Jongeren hebben veel verworven rechten, zijn daarentegen allergisch voor plichten. Een feest(?) dat oorspronkelijk één nachtje stappen betekende, is nu een tweedaagse geworden. Een orgie, 100 dagen voor ze kunnen gaan stempelen, allez voor de helft is dat toch zo, want de RVA beweert dat de helft van de werklozen niet echt naar werk zoekt, van een uitkering leven is minder lastig. Het feest bestaat uit twee dagen zuipen, ladderzat iedereen ambeteren, twee dagen drinken moet kunnen, denken ze, maar voor velen wordt dat een levenlang zuipen. Alcoholisten stoppen niet na twee dagen, ze doen gewoon verder.

Extra controlediensten worden ingezet, de politie moet overal aanwezig zijn, die jonge gasten kosten ons een pak centen. Ik vind het zo jammer dat de ouders van die gasten geen verstand hebben, ze helpen gewoon mee aan de ondergang van hun kind.

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig

De commentaren zijn gesloten.