13-03-14

vrouwen en first kiss...

Vrouwen zijn doetjes. Milquet maakt seksisme strafbaar. Voortaan mag je vrouwen niet meer beschimpen op straat of in de sociale media. Vrouwen mogen dan weer wel als man door het leven gaan als het op centen of een job aankomt. Kortom, ze willen hun mannetje staan maar ze moeten wel als brave lammetjes beschermd worden. Heb jij al eens een vrouw over een andere vrouw horen praten ? Wat je dan hoort is geen vorm van beschimpen, wel een vorm van kelderen tot op het bot. Vrouwen mogen dus vrijuit andere vrouwen vernederen, voor mannen wordt dit een strafbaar feit, als Milquet als vrouw nog eens haar zin krijgt.

“Volt” laat vreemden elkaar echt kussen. “First Kiss” was een video die hoog scoorde op internet, en nu wil onze openbare omroep ook kijkcijfers halen met dat soort klinkklare onzin. Hoog scoren is dus de boodschap, de manier waarop speelt geen rol, de kijkers zullen het wel slikken, ongeacht hun leeftijd. Ik mag dan al gek wezen, maar dat soort onzin vind ik niet te pruimen.

 

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,jeugd,lente,grappig

 

De commentaren zijn gesloten.